Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان صنعت، معدن وتجارت استان، محمدرضا علمداریزدی اظهارکرد: در راستای الکترونیکی شدن فرآیند جدید تایید، صدور و تمدید کارت بازرگانی، تمام درخواست‌های جدید صدور و تمدید کارت بازرگانی در سامانه جامع تجارت ایران توسط متقاضیان ثبت و کارشناسان این سازمان بررسی و تایید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از  اجرای اعتبار سنجی و رتبه بندی اعتباری را جلوگیری از هرگونه سوء استفاده از کارت‌های بازرگانی و تطبیق اطلاعات اظهار شده با اسناد و مدارک واقعی عنوان کرد وافزود: اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری راهکاری پیشرفته جهت ایجاد سهولت برای بازرگانان با سابقه مثبت است که البته باعث ایجاد انگیزش برای اصلاح رفتار تجاری و ایجاد سابقه و اعتبار مثبت نیز می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد، گفت: سامانه جدید مزیت‌هایی از جمله استعلام‌های آنلاین از دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره ثبت شرکتها، اداره پست، ثبت احوال، وزارت علوم، مالیات، بیمه و سایر مراجع را دارد.

علمداریزدی در پایان با بیان این‌که از این پس کلیه استعلام ها مدارک تکمیل و به اتاق بازرگانی جهت بررسی و صدور کارت ارجاع داده می‌شود، تصریح کرد: تمام فعالان عرصه تجاری و دارندگان کارت‌های بازرگانی می‌توانند برای انجام امور به سامانه یکپارچه اعتبار سنجی و رتبه بندی اعتباری به آدرس https://mvcrs.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/ز

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد رتبه بندی اعتباری اعتبارسنجی وزارت صنعت رتبه بندی اعتباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۱۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیجانپور در این زمینه اظهار کرد: نتایج رتبه بندی منطقه‌ای نسخه ۲۰۲۴ نظام معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی تایمز به تازگی اعلام شده است و طبق این رتبه بندی، دانشگاه ارومیه با ۱۵۰ پله ارتقا نسبت به نسخه ۲۰۲۳، از رتبه ۴۰۰-۳۵۱ به رتبه ۲۵۰-۲۰۱ در بین دانشگاه‌های آسیایی صعود کرده است.

وی افزود: روند تغییرات جایگاه دانشگاه ارومیه نیز طبق این نظام رتبه بندی در بین دانشگاه‌های بین المللی و ملی نشان داده شده است که یک هزار و ۱۲۷ دانشگاه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظام رتبه بندی «THE» یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین نظام‌های رتبه بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهان است که در نسخه ۲۰۲۴، تعداد یک هزار و ۱۲۷ مؤسسه آموزش عالی در منطقه‌ی آسیا در آن نمایه و رتبه بندی شده‌اند و از این میان تعداد ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ کشور حضور دارند.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه از ایران نیز ۷۵ مؤسسه در این رتبه بندی شرکت کرده‌اند، افزود: طبق این رتبه بندی بین المللی، وضعیت رتبه دانشگاه در بین دانشگاه‌های جامع ایران ارتقا یافته است.

علیجانپور اضافه کرد: دانشگاه ارومیه بین کل مؤسسات ملی از رتبه ۴۴ به رتبه ۱۵ و در بین دانشگاه‌های جامع بعد از دانشگاه‌های تهران، تبریز، شیراز و فردوسی مشهد که جایگاه رتبه بندی آنها بالاتر است، به همراه دانشگاه کاشان در سبد رتبه‌ای مشترک ۲۵۰-۲۰۱ قرار دارد.

کد خبر 6099922

دیگر خبرها

  • لیگ‌یک / یک پنالتی برای لمس صعود و سقوط!
  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • شرایط ترخیص کالا با کارت بازرگانی منقضی ابلاغ شد+ سند
  • مالک کارت بازرگانی برای عمل نکردن به تعهدات ارزی جریمه شد
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم