Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@23:34:08 GMT

تاثیر کرونا بر بازارهای مالی و تحلیل آن

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۱۲۳۲

تاثیر کرونا بر بازارهای مالی و تحلیل آن

شیوع ویروس کرونا را که در ماه‌های اخیر توجه بازارهای مالی جهانی را به خود مشغول و آثار ناگواری بر این بازارها تحمیل کرده ، می‌توان نمونه‌ای از رخدادهای غیرمنتظره دانست که هرچند احتمال وقوع آن بسیار اندک است اما آثار شدیدی بر بازارهای مالی بر جای می‌گذارد.

 

به گزارش پول نیوز، مدیرعامل شرکت رتبه بندی اعتباری برهان ، ضمن بیان این مطلب گفت: عدم اطمینان و آثار ناشی از آن از جمله موضوعاتی است که بیش‌ترین تأثیرات منفی را بر اقتصاد فعلی کشور وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم محسنی افزود: کاهش ارزش شاخص بورس‌های جهانی که بعضاً تا یک سوم ارزش آن‌ها را شامل شده و همچنین کاهش ارزش بازار برخی شرکت‌های پذیرفته شده در بورس‌های جهانی که آن‌هم در برخی موارد تا ۶۰درصد ارزش بازاری سهام آن‌ها کاهش یافته، خود نشان‌دهنده ابعاد بزرگ این رخداد است.

وی اظهار داشت: ویروس کرونا  و تعطیلی رخدادهایی از جمله مسابقات ورزشی که جنبۀ شدید اقتصادی دارند موجب توقف در فعالیت‌های اقتصادی و بعضاً آثار ناگواری در برخی صنایع از جمله گردشگری، حمل و نقل و هتلداری شده است؛ البته  در برخی از صنایع دیگر نیز به تدریج آثار این ریسک هویدا می‌شود.

مدیرعامل شرکت رتبه بندی اعتباری برهان ادامه داد: از سوی دیگر تأثیرات این بحران بر مدیریت مالی شخصی خانوار و کسب و کارهای کوچک و بعضاً بزرگ به نوعی است که با وارد آمدن خلل در ثبات جریانات درآمدی این شرکت‌ها، بعضاً شاهد افزایش ریسک اعتباری کسب و کارها می‌شویم؛ تا جایی که اخیراً برخی از مؤسسات رتبه‌بندی اعتباری مطرح دنیا ، تاثیر تأخیر در بازپرداخت اقساط برخی از وام‌ها را که به دلیل شیوع ویروس کرونا رخ داده است ، بر رتبه اعتباری موضوع رتبه‌بندی کاهش داده‌اند.

به گفته محسنی، شروع این بحران در کشور چین به تنهایی باعث شد تا آثار آن را در روند نزولی در بازارها از جمله کامودیتی‌ها شاهد باشیم. از سوی دیگر عدم توافق عربستان و روسیه در اجلاس اوپک پلاس و در نتیجه آن کاهش قیمت نفت خام ، ابتدا تا ۳۰ دلار که برخی پیش‌بینی‌ها تا پایین‌تر و حتی کمتر از ۲۰ دلار را برای شش ماه آینده دور از ذهن ندانسته‌اند، همه و همه نشان از رخداد یک بحران مالی جدید در اقتصاد جهانی در ماه‌های آتی دارد.

وی افزود:  اخیراً  نیز شاهد تخصیص بودجه‌ سنگین سه تریلیون دلاری برای اقتصاد آمریکا جهت رهایی از شیوع کرونا بوده‌ایم که تأییدی بر آثار اقتصادی آن است.

مدیرعامل شرکت رتبه بندی اعتباری  برهان خاطرنشان کرد: در کشورمان ایران هم با تعطیلی کسب و کارها در آستانه سال نو، شاهد آثار زودرس آن برای کسب و کارهای کوچک و خانوار کم‌بضاعت بوده‌ایم. آثار دیگر اقتصادی این بیماری برای اقتصاد کشور نیازمند ارزیابی‌های بیش‌تری است که اجتناب‌ناپذیر بوده و لازم است راهکارهای لازم در این خصوص در نظر گرفته شود.

وی اظهار داشت: عبور از شرایط کنونی و دستیابی به جهش اقتصادی، نیازمند نوعی همدلی در میان آحاد جامعه و سیاست‌گذاران و استفاده از ظرفیت‌های داخلی و دانش نسل جوان و ابزارسازی و نهادسازی‌ها در این زمینه است.

به گفته محسنی، توجه به کسب وکارهای کوچک و مبتنی بر اینترنت، پلتفرم‌های تأمین مالی و حمایت از نسل جوان در قالب ایده‌ها و کسب وکارهای نوین ‌می‌تواند تا حد زیادی موجب بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در ایجاد کسب و کارهای جدید شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ارزش بازاری سهام پول نیوز رتبه بندی اعتباری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۱۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای دنیا در تولید برساند به شرط اینکه از دانش روز خوب استفاده کنیم و پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، دانش روز را منتقل می‌کند.

حسین مدرس خیابانی امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در جهاد دانشگاهی استان کرمان اظهار کرد: به دلیل ذخایر کشورمان و منابع خدادادی عظیم که در حوزه مس داریم و با توجه به استراتژیک بودن و اهمیت این فلز گران‌بها و ارزش اقتصادی که در دنیا دارد، عدد تولید ما در خور شان نظام نیست و باید تلاش کنیم به هدفگذاری یک میلیون تن تولید کاتد برسیم و این شدنی است.

وی افزود: حضور ما برای انجام کارهای غیرممکن است و جهاد دانشگاهی دنبال همین کارهاست تا فناوری‌های روز دنیا را به کشور بیاورد و نتیجه آن تبدیل به تولید صنعتی بشود.

مدرس خیابانی با اشاره به اینکه هدف ما این است تا با پشتیبانی مسئولان ملی و استانی شتاب و جهشی در تولید مس کاتد در کشور اتفاق بیفتد، تصریح کرد: مس این ظرفیت را دارد که خود را به رتبه‌های بالای دنیا در تولید برساند به شرط اینکه از دانش روز خوب استفاده کنیم و پیوند با مراکز پژوهشی و فناوری، دانش روز را منتقل می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس اظهار کرد: باید دانش، تجاری‌سازی و منجر به تولید ثروت بشود که این دانش با خاصیت است.

وی افزود: این اطمینان را به مجموعه‌های پژوهشی، دانش بنیان و جهاد دانشگاهی می‌دهم که شرکت ملی مس از هر طرح نوآورانه و فناورانه که منجر به محصولات جدید و اصلاح فرآیند و افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه بشود به لحاظ مادی و اعتباری حمایت می‌کنیم.

مدرس خیابانی تصریح کرد: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه را در استان کرمان تشکیل داده‌ایم و منابعش افزایش داده خواهد شد و تلاش می‌کنیم حلقه‌های پایین دستی مس را شکل بدهیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس گفت: اینکه فکر کنیم اشتغال مس به حضور همه در مجتمع باشد، اشتباه است و باید جوانان و نخبگان در صندوق‌ها، کارگاه‌ها و صنایع پایین دستی مشغول شده و تولید را افزایش بدهیم.

وی با اشاره به حمایت مسئولان ملی و استانی از ایجاد صنایع پایین دستی افزود: حدود ۴۰ هزار نفر خانواده شرکت ملی مس ایران هستند و باید با خودباوری سراغ کارهای غیرممکن برویم و نترسیم، همانطور که شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: «فرصتی که در چالش‌ها است در خود فرصت نیست و شرطش این است که نترسیم و نترسیم».

مدرس خیابانی بیان کرد: خودباوری واعتماد به نفس می‌تواند خیلی به ما کمک کند و این روحیه در شرکت ملی صنایع مس و استان بایستی به ما کمک کند تا در راه پیشرفت صنعت مس گام برداریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئال نه، منچستریونایتد باارزش‌ترین باشگاه دنیا است
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • عباس عبدی: قانون فرزندآوری به لحاظ مصرف منابع مالی فاجعه است
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • انتشار فراخوان ششمین جشنواره نقالان علوی
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • تلقین، خاطرات را تغییر می‌دهد!/ اثر تصویرسازی ذهنی بر حافظه
  • ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی