Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:05:53 GMT

منفی شدن چشم‌انداز اقتصادی عمان

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۳۹۱۶

منفی شدن چشم‌انداز اقتصادی عمان

موسسه رتبه‌بندی "اس اند پی" چشم انداز اقتصادی عمان را منفی اعلام کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از تریدینگ اکونومیکس، مؤسسه رتبه بندی اس اند پی در تازه‌ترین گزارش خود از اقتصاد عمان اعلام کرد: چشم‌انداز اقتصادی این کشور از با ثبات به منفی تغییر کرده است. این مؤسسه هم چنین رتبه اعتباری عمان را به “BB” تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مؤسسه از غیبت اقدامات حمایتی مالی مؤثر در جبران کسری بودجه دولت و محیط نامطلوب خارجی به عنوان عوامل مؤثر بر کاهش رتبه اعتباری عمان خبر داده است. این مؤسسه پیش بینی کرده است که کسری بودجه دولت عمان به ۸.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور برسد. با این حال افزایش قیمت نفت باعث خواهد شد تا این روند در آینده بهبود یابد و به طور متوسط در چهار سال آینده این نسبت به ۸.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی کاهش یابد.

این مؤسسه در گزارش خود از اقتصاد عمان اعلام کرده است با وجود تلاش‌های دولت عمان برای فاصله گرفتن از اقتصاد تک محصولی و تنوع بخشی به درآمدهای صادراتی، سرعت و میزان اقدامات صورت گرفته برای تحقق چنین هدفی ناکافی بوده است و بدهی خارجی دولت افزایش یافته است.

به جز مؤسسه اس اند پی، دیگر مؤسسات مطرح رتبه بندی جهان نیز از وخیم‌تر شدن وضعیت اقتصاد عمان خبر داده‌اند به گونه‌ای که پیش تر مؤسسه "مودی" رتبه اعتباری عمان را “Ba۱” و چشم‌انداز اقتصادی آن را منفی عنوان کرده بود. مؤسسه رتبه بندی "فیچ" با دید مثبت‌تری، رتبه اعتباری این کشور را "BB+" و چشم‌انداز اقتصادی آن را با ثبات ارزیابی کرده بود.

علاوه بر افزایش بهای نفت که به دولت این کشور کمک کرد کسری بودجه خود را کاهش دهد، از طرح افزایش نرخ مالیاتی به عنوان یکی دیگر از عوامل مؤثر بر توانایی دولت در کاهش این کسری نام برده می‌شود.

لازم به ذکر است چشم‌انداز اقتصادی می‌تواند مثبت، منفی یا با ثبات باشد. مؤسسات رتبه‌بندی به طور کلی از آمارهای صندوق‌های ثروت، بازنشستگی و سرمایه‌گذاران برای تحلیل وضعیت اعتباری کشورها استفاده می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۳۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است

ایسنا/مازندران عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی از مشخص شدن اولویت‌های جذب معلمان درسال ۱۴۰۳ خبر داد.

رضا حاجی پور به خبرنگار ایسنا در آمل گفت: درسال ۱۴۰۲ بیش از ۷۰ هزار معلم در قالب ماده  ۲۸ در آزمون‌های متوالی که برگزار شد در راستای کمبود نیروهای آموزشی در آموزش و پرورش جذب شدند.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر بیش از ۱۲۰ هزار معلم درمقاطع مختلف تحصیلی درکشور کمبود و نیاز جدی است، افزود: برای سال جاری نیز همانند روال انجام شده سال ۱۴۰۲ با برگزاری آزمون‌های جذب معلم اقدام خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اولویت جذب با معلمانی هست که در قالب پیش دبستانی‌ها، حق التدریسی، نهضت سوادآموزی، برون سپاری، غیرانتفاعی، معلمان طرح امین و سربازمعلم و افرادی که سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش داشتند.

حاجی پور اضافه کرد: درماه اردیبهشت نیز یک آزمون استخدامی معلمان برگزار شد که تعداد جذب آنها نیز از سوی آموزش و پرورش مشخص خواهد شد.

وی ابرازامیدواری کرد: حداقل بخشی از کسری و نیاز معلمان درمقاطع مختلف تحصیلی درسال جاری و تا پیش از سال تحصیلی ۱۴۰۳ و۱۴۰۴ جذب آموزش و پرورش شوند.

اعتراض مجلس به احکام صادرشده در رتبه بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین درخصوص آخرین وضعیت طرح رتبه بندی معلمان نیز گفت: این طرح همان گونه که انتظار می‌رفت انجام شد و برای معلمانی که به صورت رسمی مشغول به کار بودند، در سطح کشور مشمول این طرح شدند.

حاجی پور با بیان اینکه قانونی که نمایندگان مجلس دراین دوره مصوب کردند، درزمان اجرا در شیوه و چگونگی اجرای آن به آن ایراد وارد شد، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب مطالبه‌گری معلمان، به احکامی که در رتبه بندی معلمان صادر شده اعتراض دارند و باید درشروع کار مجلس جدید حتما تجدید نظر و اصلاح شود.

وی توضیح داد: دراحکام صادره برای برخی از معلمانی که سالها به عنوان معلم جذب شده بودند، پس از اعلام رتبه بندی به ناچار به عنوان کارمند اداری ومدیریت در واحدهای مختلف ستاد و ادارات آموزش و پرورش به کار گرفته شدند.

حاجی پور ابرازامیدواری کرد که درتجدید نظر مجلس، همه در قالب رتبه بندی درست و عادلانه قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لیگ‌یک / یک پنالتی برای لمس صعود و سقوط!
  • نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است