Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کسب و کار موسسه بین المللی کاپیتال انتلیجنس از رتبه بندی یازده بانک بزرگ جهان اسلام خبر داد و گفت: رتبه بندی شفافیت را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، میشل پیج، مدیر کسب و کار و توسعه موسسه کاپیتال انتلیجنس در نشست امروز کمیسیون سرمایه گذاری اتاق بازرگانی تهران گفت: در حال حاضر بانک مرکزی قطر و بانکهای مهم چین و سایر نقاط دنیا رتبه بندی شده‌اند؛ ضمن اینکه در حوزه بانکداری اسلامی نیز، موسسات مالی بسیاری در این رتبه بندی شرکت کرده اند، این در حالی است که از بیست بانک مهم جهان اسلام، یازده بانک را رتبه بندی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در منطقه منا، بیشترین تعداد بانکهای رتبه بندی شده را شاهد هستیم؛ ضمن اینکه در حوزه رتبه بندی اوراق قرضه اسلامی و نیز سایر اوراق نیز اقداماتی را صورت داده ایم.

به گفته میشل پیچ، در این رتبه بندی ها، اوراق بدهی را نیز رتبه بندی کرده ایم که عرضه کنندگان آن در این رنکینگ قرار می گیرند. البته باید توجه داشت که حاکمیت شرکتی برای ما امری بسیار مهم به شمار می رود و به آن توجه ویژه ای داریم.

مدیر کسب و کار و توسعه موسسه کاپیتال انتلیجنس افزود: در دوران تحریم نیز خدمات دهی به بازار ایران را متوقف نکرده ایم؛ ضمن اینکه در ایران شهرداری ها و بانکها نیز در این رتبه بندی حضور یافته اند.

در عین حال، هورست برترام، مدیر توسعه بازار این مجموعه نیز، گفت: رتبه‌بندی اعتباری بانک‌ها، بیمه‌ها و شرکت‌های مختلف براساس میزان پایبندی آنها به تعهدات و پرداخت وام‌های خود در محیط بین‌المللی و همچنین حسابداری داخلی آنها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه رتبه‌بندی اعتباری موضوعی حائز اهمیت در بازارهای بدهی عمومی و خصوصی است، افزود: رتبه‌بندی اعتباری می‌تواند برای بسیاری از وام‌گیرندگان مانند موسسات مالی، شرکت‌ها و شهرداری‌ها و همچنین موسسات دولتی انجام شود. برترام با برشمردن مزایای مختلف رتبه‌بندی، خاطرنشان کرد که شفافیت مهم‌ترین موردی است که از رتبه‌بندی حاصل می‌شود.

برترام در ادامه به فرصت‌هایی که رتبه‌بندی اعتباری برای بانک‌ها، بیمه‌ها و دیگر شرکت‌ها و صنایع ایرانی ایجاد می‌کند اشاره کرد و افزود: به دنبال برگزاری سمینارهای مختلف در ایران برای گروه‌های مختلف هستیم، ضمن اینکه شرکت‌هایی که در فضای داخلی ایران نیز فعالیت می‌کنند نیز می‌توانند از خدمات رتبه بندی استفاده کرده و به دولت یا مشتریان خود نشان دهند که میزان ریسک همکاری با آنها تا چه اندازه است.

وی خاطرنشان کرد: ممکن بانک ها یا شرکت های بیمه اتکایی حتی با داشتن رتبه اعتباری حاضر به همکاری با طرف ایرانی خود نشوند؛ اما در صورتی که شرکتی رتبه اعتباری نداشته باشند هزینه های آنها به طور میانگین ۶.۲ درصد افزایش پیدا می کند؛ این در حالی است که رتبه بندی اعتباری باعث کاهش هزینه ها به ویژه در بازار سرمایه می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۷۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، احسان عارفیان دبیر ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی با اشاره به اینکه ایران در جایگاه سیزدهم تولید علم سلول بنیادی در دنیا قرار گرفته است، گفت: همچنین شاهد هستیم که ایران در منطقه نیز رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه در برنامه جامع راهبردی ۱۰ ساله ستاد، چند هدف کلان تعریف شده که دسترسی ایران به رتبه ۱۰ تولید دانش سلول بنیادی یکی از اصلی‌ترین این اهداف بوده است گفت: در همین راستا، با تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ایران تاکنون توانسته رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان را به خود اختصاص دهد و باید این جایگاه را تا پایان سال ۱۴۰۴ به رتبه ۱۰ ارتقا دهد.

به گفته او، با توجه به اینکه ایران در جایگاه سیزدهم تولید دانش در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی قرار گرفته اما در منطقه خاورمیانه و شرق مدیترانه رتبه نخست را دارد و بالاتر از ترکیه و رژیم اشغالگر قدس قرار گرفته است.

وی، مشارکت بخش‌های غیر دولتی، استقلال و خودکفایی در انواع بانک‌های سلولی، تولید ثروت ملی و خوداتکایی در قابلیت تولید را از دیگر اهداف اصلی ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی برشمرد و خاطر نشان کرد: در بررسی‌های آماری مشخص شده که تولید دانش ایران در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با رشد ۷۰ درصدی از سال ۲۰۲۰ نیز همراه بوده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در مقایسه با بسیاری از حوزه‌های علم و فناوری در کشور بسیار جوان است، تصریح کرد: با این وجود، ایران توانسته است جایگاه خوبی را در میان سایر کشورهای دنیا و خاورمیانه کسب کند و با توجه به پیشرفت‌های حوزه سلول‌های بنیادی توسط محققان داخلی، ایران جز پیشتازان این حوزه است. ‌

کد خبر 6099347

دیگر خبرها

  • طرح نهضت ملی مسکن از اولویت های بانک مسکن در سیاست های اعتباری سال جاری است
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • توقیف ۱۳ میلیون دلار دارایی دو بانک غربی در روسیه
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • (تصاویر) قلعه‌ای در ایران قدیمی‌ترین بانک جهان است
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت